HELENA PLICHTA E1569087410104 1024x768 V2

Din indledende samtale

Få svar på alle dine spørgsmål

Du kommer først til en uforpligtende samtale med en af vores erfarne specialister. De tager sig god tid til at tale med dig om din situation og evt. tidligere fertilitetsbehandling.

ALERIS HAMLET INTERIOR V063

Hvad sker der ved samtalen?

Der foretages en ultralydsskanning af livmoder og æggestokke, og  sammen gennemgår I din generelle helbredstilstand. Endvidere får vi et overblik over hvilke undersøgelser, du og evt. din partner mangler, før et evt. behandlingsforløb kan starte.

Ud fra dette drøfter I det videre udrednings- og behandlingsforløb hos Aleris-Hamlet Fertility. Måske er du allerede afklaret og klar til at komme i behandling. Andre gange skal du måske lige hjem og tænke over det.

Hvis du tidligere har modtaget behandling mod barnløshed, vil det være en fordel, hvis vi får en kopi af journalnotat, stimulationsskemaer og laboratorieskemaer, som beskriver æggenes udvikling og din evt. partners sædkvalitet.

AH FT Samtale Website Aspect Ratio 4x3

Kom ind til en samtale

Ring på +45 38 17 07 40 eller Kontakt os
Bredformat (2)

Brug wawa app til din fertilitetsbehandling og bliv ekspert på din egen behandling

Aleris-Hamlet Fertility samarbejder med wawa fertility app, der fungerer som en assistent for dig under din fertilitetsbehandling. Du får hjælp til at huske dine aftaler og medicin, så du kan bruge din energi andre steder. Din behandling på Aleris-Hamlet er visualiseret, så du nemt kan overskue hver fase og begivenhed i dit forløb, og assistenten sørger for at klæde dig på inden dine møder hos Aleris-Hamlet, så du ikke glemmer vigtige detaljer. Du vil også modtage relevante artikler fra personalet hos Aleris-Hamlet i app’ en.