AHF IMG 1024x576 V3

Gynækolog

Vi tager hånd om dig fra start til slut

Hvis du har problemer med at blive gravid, kan der i nogle tilfælde være behov for gynækologisk udredning og behandling, inden du starter på din fertilitetsbehandling. Her kan vores fertilitetsspecialister inddrage Aleris-Hamlets erfarne speciallæger i gynækologi.

AH FT Samtale Website

Hvornår inddrages gynækologen?

Der kan være mange årsager til, at du har svært ved at blive gravid. I nogle tilfælde skyldes det gynækologiske sygdomme som fx polypper, muskelknuder eller sammenvoksninger i æggelederne. Her kan det være nødvendigt at inddrage en gynækolog i udredningen eller få foretaget en behandling, der kan være med til at optimere dine chancer for graviditet.

Få hurtig behandling hos Aleris-Hamlets gynækologer

Hvis vores fertilitetsspecialister finder en årsag til at optimere fertilitetsbehandling med en kikkertundersøgelse eller operation fx fjernelse af polypper, muskelknuder mm, har Aleris-Hamlet nogle af de bedste speciallæger inden for gynækologi, som kan hjælpe dig på alle vores hospitaler landet over.

Det betyder, at du kan blive i de trygge rammer, som du allerede kender. Vores fertilitetslæger og speciallæger i gynækologi har et tæt samarbejde, så du får det optimale forløb.

AH FT Samtale Website Aspect Ratio 4x3

Kom ind til en samtale

Ring på +45 38 17 07 40 eller Kontakt os