Om os

ALERIS HAMLET INTERIOR V079

Om os

Vi gør det svære, enkelt

I september 2019 åbnede Aleris-Hamlet Fertility med et ønske om at skabe nordens førende fertilitetsklinik. Vi har investeret i den nyeste teknologi inden for fertilitetsområdet for at sikre de bedste forudsætninger for graviditet. Alle vores medarbejdere er håndplukket til opgaven, så vi kan tilbyde et team af dygtige specialister med mange års erfaring. Du kan dermed få den tryghed, du fortjener – og vide at du er i de bedste hænder hos os.

ALERIS HAMLET INTERIOR V076

Vi har en vision om en balanceret fertilitetsbehandling med tid til hver enkelt og plads til individuel behandling. Så find dig til rette i vores klinik. Du skal nemlig have ro til at fokusere på det, der er vigtigt for dig. Vi tager hånd om dig fra start til slut og sikrer os, at du er godt informeret om forløbet undervejs.

Som en del af Aleris-Hamlet Hospitaler, foregår fertilitetsbehandlingen på Danmarks største privathospital med alt den tryghed og sikkerhed, som det giver. Vi har adgang til hospitalets mange faglige eksperter som gynækologer, urologer, anæstesiologer, psykologer og diætister. Dermed kan vi tilrettelægge den optimale behandling og støtte dig gennem hele fertilitetsforløbet.

Klinikken er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed i henhold til EUs Vævsdirektiv med henblik på inseminations- og IVF-behandling. Se vævsgodkendelse

Aleris-Hamlet Fertility er desuden referenceklinik for Vitrolife, der er kendt som er en af verdens førende leverandører af avanceret laboratorieudstyr til fertilitetsklinikker.

ALERIS HAMLET INTERIOR V080 Aspect Ratio 4x3

Kom ind til en samtale

Ring på +45 38 17 07 40 eller Kontakt os